FIFA nomineert achttien goals voor Doelpunt van het WK

Reacties

De FIFA heeft dinsdagochtend een shortlist gepresenteerd met nominaties voor de titel Doelpunt van het Toernooi. Zeventien spelers maken kans op de eretitel.

FIFA nomineert achttien goals voor Doelpunt van het WK

In totaal zijn er achttien doelpunten genomineerd. Denis Cheryshev van Rusland is de enige speler die met twee goals kans maakt: zijn treffers tegen Saoedi-Arabië en Kroatië zijn genomineerd. Ook landgenoot Artem Dzyuba staat op het lijstje met zijn doelpunt tegen Egypte.

Uiteraard zijn ook de schitterende treffer van Benjamin Pavard namens Frankrijk tegen Argentinië en de prachtige vrije trap van Cristiano Ronaldo tegen Spanje genomineerd. De winnende goal van Nacer Chadli voor België tegen Japan maakt eveneens kans.

Vier jaar geleden werd de volley van James Rodríguez bekroond tot mooiste doelpunt van het WK 2014. De Colombiaan troef met zijn schitterende treffer tegen Uruguay Robin van Persie af. De duikkopbal van de Nederlander werd door de bezoekers van de FIFA-site als op één na mooiste doelpunt verkozen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alle doelpunten zijn terug te zien op de website van de FIFA: hier. Daar kun je ook stemmen. De stemming sluit op maandag 23 juli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.