Feyenoord wil Aursnes lang binden

Reacties

Hoelang nog is Fredrik Aursnes de stille motor van Feyenoord? Als het aan de club ligt, tekent hij morgen nog bij. Binnenkort wordt gesproken over een nieuw contract. Sterker nog, anderhalve maand na zijn komst stond Arnesen al op de stoep met een verbeterde aanbieding.

Feyenoord wil Aursnes lang binden
© Pro Shots

'Maar Fredrik zei: "Ik ben hier net, ik heb nog bijna drie jaar te gaan, waarom die haast?"' Aan het woord is Jim Solbakken, de man die de toekomst van de middenvelder mede vormgeeft. Hij en zijn speler maken zich niet druk en dat zou Feyenoord eigenlijk ook niet moeten doen.

'Ik ken Fredrik', zegt de agent, 'het heeft geen zin het steeds te vragen. Als de tijd rijp is en hij heeft het nog steeds naar zijn zin, dan tekent hij gewoon. Maar wat ik wél weet, is dat hij ongelooflijk ambitieus is. "Ik wil hier de league winnen", zei hij. Daarbij is de club nog steeds actief in Europa en hij heeft met Molde gezien hoe ver je kan komen met een goed team. Dat is wat hij wil: prijzen winnen. Met Feyenoord.'

Aursnes kwam met weinig grote woorden naar Rotterdam. Liever, zo vertelde hij in zijn eerste interview in Voetbal International, liet hij zijn voeten spreken. Dat doet hij nu al een half jaar zó goed, dat Feyenoord zijn contract wil openbreken en verlengen. In de nieuwe editie van Voetbal International en op VI PRO is een uitgebreid profiel te lezen van Fredrik Aursnes, de stille motor van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.