Feyenoord weigert medewerking aan wens Trencín

Reacties

AS Trencín is naar de UEFA gestapt met het verzoek om de heenwedstrijd tegen Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League te vervroegen. De Rotterdammers maken bekend dat er snel duidelijkheid komt over het tijdstip van het duel op volgende week donderdag.

Feyenoord weigert medewerking aan wens Trencín

De clubs waren al akkoord over een aanvangstijdstip van 20.30 uur. Daarna vroegen de Slowaken aan Feyenoord of het mogelijk was het tijdstip te vervroegen naar 19.00 uur. Daar weigerden de Rotterdammers aan mee te werken, omdat de verwachting is dat het erg warm is op de vroege avond.

De wedstrijd wordt donderdag gespeeld in het Stadion pod Dubdnom van MSK Zilina. Een week later komt Trencín op bezoek in De Kuip. Als de KNVB-bekerhouder afrekent met de Slowaakse ploeg neemt het deel aan de play-offs (data: 23 en 30 augustus), het laatste stadium voor de groepsfase.

Bij Trencín zijn meerdere Nederlanders actief, in de vorm van Tscheu La Ling (eigenaar), Ricardo Moniz (hoofdtrainer) en spelers Joey Sleegers, Aschraf El Mahdioui, Philippe van Arnhem en Desley Ubbink.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.