Feyenoord waagt opnieuw poging voor Amrabat

Reacties

De miljoenen die Feyenoord incasseert voor Rick Karsdorp kunnen enkele andere onderhandelingen versnellen. Zo heeft Feyenoord de hoop op Sofyan Amrabat nog niet opgegeven.

Feyenoord waagt opnieuw poging voor Amrabat

De club zal vermoedelijk deze week weer een poging gaan wagen bij FC Utrecht, dat eerder niet akkoord ging met een eerste bod van 2,5 miljoen euro. In de Domstad wilden ze het dubbele, maar dat vindt Feyenoord weer te veel voor een speler die in Utrecht zeker niet tot de grootverdieners behoort en pas één volledig seizoen als bassispeler in de benen heeft.

Hoe ver Feyenoord wil gaan voor Amrabat, is nog onduidelijk. Te denken valt aan een som van circa vier miljoen euro. Dat is iets minder dan PSV betaalde voor Bart Ramselaar, maar wel een marktconform bedrag. Feyenoords en Amrabats probleem is dat FC Utrecht niet hoeft te verkopen. Die club deed al uitstekende zaken door spits Sébastien Haller te verkopen aan Eintracht Frankfurt voor een bedrag dat met bonussen kan oplopen naar zeven miljoen euro. Dat geeft Utrecht de ruimte zich hard op te stellen.

Niettemin gaat iedereen nog steeds uit van een transfer, ook al omdat Amrabat zelf heeft aangegeven naar Feyenoord te willen. Hij is in gedachte vertrokken bij FC Utrecht. Bij een acceptabel bod, is een transfer dan vaak onvermijdelijk. Feyenoord hoopt FC Utrecht daarvan deze week te overtuigen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.