Feyenoord viert verjaardag Hartman met nieuw contract

Reacties

De toekomst van Quilindschy Hartman ligt bij Feyenoord. Het kind van de club heeft met de Eredivisie-koploper een akkoord bereikt over het verlengen van zijn aflopende contract.

Feyenoord viert verjaardag Hartman met nieuw contract
© Pro Shots

Hartman gaat voor twee jaar bijtekenen, tot de zomer van 2025. Hij is deze maandag 21 jaar oud geworden en dat wordt door Feyenoord dus gevierd met het nieuws over het nieuwe contract.

'Het is natuurlijk ontzettend fijn dat de club op deze manier vertrouwen in mij uitspreekt', zegt de vleugelverdediger op de website van zijn club. 'Mijn debuut begin dit seizoen smaakte naar meer en de thuiswedstrijd tegen Lazio dubbel zo. Dat zijn de wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. Hopelijk komen er nog meer van dat soort momenten. Aan mij om te laten zien dat ik me blijf ontwikkelen en nog beter en stabieler kan als voetballer. Dan komt de beloning vanzelf.'

Hartman speelde tot dusver negen wedstrijden in het eerste elftal van Feyenoord, waarin hij één keer scoorde. Dat was de winnende goal tegen SC Cambuur (1-0). Hartman stond bij de drie laatste competitiewedstrijden die Feyenoord speelde in de basis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.