Feyenoord toont thuisshirts op drukbezochte eerste training

Reacties

Liefst negenduizend Feyenoord-supporters zijn zondag naar De Kuip gekomen voor de eerste training in het seizoen 2016/17. Trainer Giovanni van Bronckhorst moest het op het veld doen zonder Karim El Ahmadi.

Feyenoord toont thuisshirts op drukbezochte eerste training

Behalve de zieke El Ahmadi waren Kenneth Vermeer, Renato Tapia en Tonny Vilhena zoals aangekondigd ook afwezig. Jeugdspelers Gustavo Hamer, Mo El Hankouri en Rashaan Fernandes waren nieuwe namen in het keurkorps van Van Bronckhorst, die ook voor het eerst aanwinst Nicolai Jørgensen aan het werk zag. Daarnaast keerden Lucas Woudenberg (NEC) en Wessel Dammers (SC Cambuur) terug van hun uitleenbeurten.

'Het is positief dat de selectie vrijwel intact is gebleven. De concurrentie is groot, daar worden spelers beter van', sprak Van Bronckhorst de media toe. De trainer gaf tevens aan nog een vleugelspits aan zijn selectie toe te willen voegen. Feyenoord maakte van de eerste training gebruik om het nieuwe thuisshirt te presenteren. Hieronder zijn de nieuwe tricots van de Rotterdammers te zien.

Feyenoord trapt het Eredivisie-seizoen op 7 augustus af met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Een week eerder is de strijd om de Johan Cruijff Schaal met PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.