Feyenoord-selectie is weer op volle oorlogssterkte

Reacties

De selectie van Feyenoord is weer op volle oorlogssterkte. Nadat vrijdag Jens Toornstra en Renato Tapia zich weer op het trainingsveld meldden, verwelkomde trainer Giovanni van Bronckhorst maandag opnieuw vier spelers.

Feyenoord-selectie is weer op volle oorlogssterkte

Onder hen Sofyan Amrabat. De twintigjarige middenvelder kwam over van FC Utrecht, maar had nog vakantie door zijn interlandverplichtingen met Marokko. Amrabat verkeert in goed gezelschap. Landgenoot Karim El Ahmadi keerde maandag eveneens terug van een verlate vakantie, net als collega-middenvelder Tonny Vilhena en topscorer Nicolai Jørgensen.

Het viertal ontbrak zaterdag net als doelman Justin Bijlow, actief met Oranje Onder-19 op het EK in Georgië, op de eerste openbare training. Ook ging de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Lisse aan hen voorbij. Er volgen nog voldoende kansen om wedstrijdritme op te doen tegen SDC Putten (15 juli), SC Freiburg (22 juli) en Real Sociedad (29 juli).

Op zaterdag 5 augustus opent Feyenoord het nieuwe seizoen in de eigen Kuip. Bekerwinnaar Vitesse komt dan op bezoek voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, die in tegenstelling tot voorgaande jaren niet meer op neutraal terrein wordt afgewerkt. Acht dagen later reist FC Twente af naar Rotterdam voor de eerste speelronde van de Eredivisie.

Feyenoord begint vol vertrouwen: 'Messi zal schrikken van Het Legioen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.