Feyenoord scoort niet tegen het ADO van debuterende Brood

Reacties

Feyenoord en ADO Den Haag hebben elkaar donderdag op een 0-0 gelijkspel gehouden tijdens een oefenduel in De Kuip. De wedstrijd in Rotterdam betekende het officieuze debuut van ADO-trainer Ruud Brood, die deze week de ontslagen Aleksandar Rankovic opvolgde.

Feyenoord scoort niet tegen het ADO van debuterende Brood
© Pro Shots

Feyenoord speelde met flink wat basisspelers tegen ADO, onder anderen João Teixeira en Nicolai Jørgensen (hoofdfoto) deden mee bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. Voor Jørgensen waren het zijn eerste speelminuten sinds hij op 25 oktober geblesseerd uitviel tegen RKC Waalwijk. Internationals als Steven Berghuis, Uros Spajic en Orkun Kökçü deden uiteraard niet mee donderdag.

Voor Brood was dit de eerste kans om met zijn elftal aan de slag te gaan in een wedstrijd. Hij werd afgelopen dinsdag aangesteld. De resultaten van ADO zijn dit seizoen teleurstellend, na acht duels staat de club op slechts vier punten, waarmee het een zestiende plek bezet in de Nederlandse competitie.

Na de interlandperiode spelen Feyenoord en ADO tegen respectievelijk Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam. Beide duels staan 22 november (aftrap om 14.30 uur) op het programma.

RKC Waalwijk - FC Utrecht
Een stuk doelpuntrijker was de vriendschappelijke ontmoeting tussen RKC Waalwijk en FC Utrecht. Richard van der Venne, nog niet trefzeker in officiële duels voor RKC, was tijdens het oefenduel de grote man. Hij maakte drie goals, allemaal in de tweede helft. FC Utrecht was nog op 0-1 en 0-2 gekomen via Moussa Sylla en Mohamed Mallahi, na de 1-2 van Lennerd Daneels schoot Van der Venne er dus drie achter elkaar in. Het slotakkoord was voor Willem Janssen, die onlangs terugkeerde van een zware knieblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.