Feyenoord rondt transfer groeibriljant Conteh af

Reacties

Christian Conteh mag zich zoals VI al eerder meldde Feyenoorder noemen. De twintigjarige Duitser komt transfervrij over van FC Sankt Pauli.

Feyenoord rondt transfer groeibriljant Conteh af
© Pro Shots

Conteh, die in Rotterdam tot medio 2024 tekende, stond al langer op de radar bij Feyenoord. 'We houden Conteh al een tijdje in de gaten', zei technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. 'Hij is razendsnel, heeft een goede actie en is iemand die achter de linies voor een flinke dosis gevaar kan zorgen. Deze jongen heeft veel potentie, en we willen hem dan ook de tijd, ruimte en aandacht geven om die verder te ontwikkelen.'

Conteh geldt als een groot talent dat past in de filosofie van de Deense technisch directeur. Hij moet zich bij Feyenoord verder ontwikkelen, zodat hij de club op termijn geld kan opleveren. Eerder kwam spits Róbert Bozeník volgens dat plan naar Rotterdam.

Conteh maakte begin dit seizoen indruk namens Sankt Pauli met een prachtig doelpunt tegen de latere kampioen Arminia Bielefeld. Daarna raakte de speler een aantal keer geblesseerd. Afgelopen seizoen kwam Conteh is zeven optredens tot twee doelpunten voor de Kiezkicker, waar zijn contract deze zomer afliep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.