Feyenoord beloont 'belangrijke schakel' Fer met nieuwe verbintenis

Reacties

Leroy Fer blijft langer bij Feyenoord. Er is een akkoord bereikt over een contractverlenging tot medio 2022 met de dertigjarige middenvelder.

Feyenoord beloont 'belangrijke schakel' Fer met nieuwe verbintenis
© Pro Shots

'Leroy heeft na zijn terugkeer vorig seizoen snel en zonder twijfel zijn waarde voor Feyenoord bewezen', aldus technisch directeur op de clubwebsite. 'Een belangrijke schakel op het middenveld van trainer Dick Advocaat. Hij heeft alle verwachtingen meer dan waar gemaakt en is met zijn ervaring zowel binnen als buiten het veld van grote waarde voor deze selectie.'

Al langer was bekend dat Fer graag wilde verlengen en dat zowel de club als coach Dick Advocaat ook met de middenvelder door wilde. In het voorstel zat lang een te groot verschil tussen vraag en aanbod. Uiteindelijk is Fer er, zoals Voetbal International maandag al meldde, met Feyenoord uitgekomen.

Vanwege de coronacrisis en beperkte ruimte in het salarishuis moest Feyenoord voorzichtig handelen. Het was bijvoorbeeld de reden dat Bryan Linssen niet naar De Kuip kwam. Mark Diemers werd onlangs wel gepresenteerd als aanwinst, terwijl Orkun Kökcü een flink verbeterd contract ondertekende.

Feyenoord is ook lang in gesprek met Eric Botteghin over een nieuw contract, maar tot een akkoord met de 32-jarige verdediger kwam het nog niet. Vanaf woensdag is de Braziliaan, die al sinds 2015 voor de Rotterdammers speelt, transfervrij.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.