Feyenoord rondt komst van Spajic af

Reacties

Feyenoord heeft de komst van Uros Spajic definitief afgerond. Zoals VI eerder al meldde, komt de 27-jarige verdediger op huurbasis over van FK Krasnodar.

Feyenoord rondt komst van Spajic af
© Pro Shots

'Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie', legt technisch directeur Frank Arnesen uit op de clubwebsite. 'Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep.'

Spajic speelt sinds mei 2018 voor FC Krasnodar, waar hij nog een contract heeft tot medio 2023. Daarvoor speelde hij voor Anderlecht, waarvoor hij twee seizoenen speelde. Eerder in zijn loopbaan kwam de verdediger uit voor Rode Ster Belgrado en Toulouse.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zondagochtend legde clubwatcher Martijn Krabbendam in de wekelijke talkshow van VI al uit hoe Feyenoord bij Spajic is uitgekomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer U. Spajić
Meer over U. Spajić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.