Feyenoord, PSV en Ajax openen nieuwe seizoen met thuiswedstrijd

Reacties

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voor de meeste clubs weer beginnen. Promovendus PEC Zwolle begon zelfs dinsdag al met de eerste training. Dinsdag werd alvast bekend welke test de clubs uit de Eredivisie tijdens de eerste speelronde wacht.

Feyenoord, PSV en Ajax openen nieuwe seizoen met thuiswedstrijd
© Pro Shots

Woensdagochtend wordt het speelschema van het nieuwe Eredivisie-seizoen bekendgemaakt. Dinsdagavond werd de eerste speelronde al gepubliceerd. Op 11 augustus gaat de bal weer rollen. Dat zal gebeuren in Volendam. De plaatselijke FC ontvangt dan op vrijdagavond Vitesse.

Landskampioen Feyenoord begint het seizoen met een thuiswedstrijd. Fortuna Sittard mag op de eerste speeldag namelijk direct naar De Kuip. Ook PSV en Ajax beginnen in eigen stadion. De Eindhovenaren ontvangen FC Utrecht, terwijl promovendus Heracles Almelo naar de Johan Cruijff Arena moet afreizen.

Almere City krijgt tijdens de eerste Eredivisie-wedstrijd in de clubhistorie meteen een grote test. FC Twente komt namelijk op bezoek. PEC Zwolle begint de rentree in de Eredivisie op eigen veld. Sparta Rotterdam komt namelijk langs.

De volledige eerste speelronde:

FC Volendam - Vitesse
Feyenoord - Fortuna Sittard
PSV - FC Utrecht
Ajax - Heracles Almelo
PEC Zwolle - Sparta Rotterdam
NEC - Excelsior
SC Heerenveen - RKC Waalwijk
AZ - Go Ahead Eagles
Almere City - FC Twente
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.