Feyenoord presenteert nieuw thuistenue met 'klassieke elementen'

Reacties

Feyenoord heeft maandagochtend het nieuwe thuistenue voor komend seizoen gepresenteerd. Het thuisshirt van de Rotterdammers zit vol met klassieke elementen.

Feyenoord presenteert nieuw thuistenue met 'klassieke elementen'
© Feyenoord

Feyenoord meldt op de clubwebsite dat voor het ontwerp is gekeken naar shirts uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw, waarin het drie keer kampioen werd. 'Voor zowel de drie strepen op de schouders, kraag en biesjes van de mouwen is gekozen voor de kleur zwart. Dit zorgt voor een klassiek en stijlvol geheel', aldus de bekerwinnaar.

Zoals gebruikelijk zijn het broekje en de sokken van het thuistenue zwart. De selectie van Feyenoord zal het thuisshirt maandagmiddag voor het eerst dragen tijdens de eerste training richting het nieuwe seizoen. Dat begint voor de nummer vier van afgelopen seizoen officieel op zaterdag 4 augustus met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen landskampioen PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.