Feyenoord op Rapport: Hancko en Trauner sterk, één onvoldoende

Dávid Hancko en Gernot Trauner waren donderdagavond de beste spelers bij Feyenoord in het Europa League-duel met FC Midtjylland (2-2). De enige onvoldoende was voor Alireza Jahanbakhsh.

Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
FC Midtjylland

Jahanbakhsh kreeg in het thuisduel met Midtjylland de voorkeur van trainer Arne Slot boven Javairô Dilrosun, maar greep zijn kans niet: een 5. De Iraanse vleugelspits onderscheidde zich in aanvallend opzicht nauwelijks en stond met balverlies ook aan de basis van de eerste tegentreffer. Ook de backs Marcus Pedersen en Marcos López konden met een magere voldoende (5,5) niet overtuigen.

Dat gold wel voor Hancko en Trauner: 7. Achterin vormden ze weer een solide centraal duo en ook in aanvallend opzicht lieten ze zich gelden. De Oostenrijkse verdediger was vlak voor rust dicht bij de gelijkmaker, na rust zorgde Hancko bij een corner voor de voorsprong. Het was zijn tweede treffer in een week, de Slowaakse verdediger scoorde ook al tegen FC Twente.