Feyenoord neemt afscheid van hoofd jeugdopleidingen

Reacties

Rini Coolen vertrekt na dit seizoen als hoofd opleidingen bij Feyenoord. De 56-jarige Arnhemmer gaat na drie jaar een nieuwe uitdaging aan. Volgens Feyenoord is in goed overleg besloten om komende zomer uit elkaar te gaan.

Feyenoord neemt afscheid van hoofd jeugdopleidingen
© Pro Shots

De Rotterdamse club meldt op de eigen website dat er een verschil van inzicht is ontstaan tussen Coolen en Feyenoord over de manier waarop de jeugdopleiding moet worden ingericht. 'Ik heb hier een ongelooflijk mooie periode meegemaakt en ben er trots op dat ik mede heb mogen bijdragen aan de ontwikkeling van spelers en trainers de afgelopen jaren', vertelt Coolen.

Algemeen directeur Dennis de Kloese bedankt Coolen. 'Rini was betrokken bij de implementatie van het huidige trainings- en opleidingsprogramma. Onder zijn leiding is de samenwerking met het eerste elftal verder verbeterd en heeft de afgelopen seizoenen een aantal spelers de overstap naar Feyenoord 1 kunnen maken.'

Het is nog niet bekend wie Coolen opvolgt als hoofd jeugdopleidingen van Feyenoord. De club beraadt zich nog over de vacante positie. Coolen blijft tot en met juni technisch verantwoordelijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.