Feyenoord met Trauner en López in de basis tegen Shakhtar

Reacties

Feyenoord start donderdag met Gernot Trauner en Marcos López tegen Shakhtar Donetsk. Trainer Arne Slot heeft een basisplek voor het tweetal ingeruimd. Ook Alireza Jahanbakhsh en Sebastian Szymanski beginnen tegen Shakhtar.

Feyenoord met Trauner en López in de basis tegen Shakhtar
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
7 - 1
Sjachtar Donetsk
Sjachtar Donetsk

De aanval van Feyenoord lijkt op die van het heenduel, toen het ondanks een Rotterdams overwicht eindigde in 1-1. Santiago Giménez haakte toen op het laatste moment af, waardoor Danilo begon. De Mexicaan kan in De Kuip wel starten.

Achterin krijgt Trauner een basisplek. Dat zorgt ervoor dat Lutsharel Geertruida naar de rechterkant verhuist en Marcus Pedersen op de bank begint. David Hancko vormt met Trauner het centrum van de verdediging. López start als linksback. Quilindschy Hartman ontbreekt donderdag bij Feyenoord, hij is ziek.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Wieffer, Szymański, Kökcü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Opstelling Shakhtar Donetsk: Trubin; Konoplia, Bondar, Matviyenko, Mykhaylenko; Stepanenko; Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Kryskiv; Traoré.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.