Feyenoord met Milambo in topper tegen PSV

Reacties

Feyenoord treedt zondag in de topper tegen PSV aan met Antoni Milambo. Het is voor de achttienjarige middenvelder pas zijn tweede basisplaats in dit Eredivisie-seizoen.

Feyenoord met Milambo in topper tegen PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Eerder verscheen Milambo aan de aftrap tijdens het thuisduel met FC Volendam van vlak voor de winterstop. Het talent werd toen na een klein uur vervangen.

Ten opzichte van de halvefinalewedstrijd tegen FC Groningen in het KNVB-bekertoernooi van donderdag (2-1 winst) keert Santiago Giménez terug in de basis. Quilindschy Hartman is hersteld van ziekte en staat eveneens aan de aftrap. In dat duel met de noorderlingen voegde Calvin Stengs zich in de ziekenboeg. Feyenoord heeft nog niet gecommuniceerd wat de ernst van die kwetsuur is.

Trainer Arne Slot lijkt in Eindhoven te kiezen voor een versterkt middenveld, met Milambo naast Ramiz Zerrouki, Mats Wieffer en Quinten Timber. De defensie bestaat naast Hartman uit Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Thomas Beelen. Onder de lat vervangt Timon Wellenreuther nog altijd de geblesseerde Justin Bijlow.

De aftrap in het Philips Stadion is om 14.30 uur en de scheidsrechter van dienst is Serdar Gözübüyük. PSV koestert na 23 speelrondes een voorsprong van liefst tien punten op Feyenoord, dat dit seizoen in de Eredivisie en in de strijd om de Johan Cruijff Schaal al verloor van de Eindhovenaren. In het bekertoernooi namen de Rotterdammers dus revanche.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg de aanloop naar PSV - Feyenoord in VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.