Feyenoord met 29 spelers op trainingskamp in Spanje

Reacties

Feyenoord stapt dinsdagmiddag met 29 spelers op het vliegtuig naar Spanje, waar het zich in Marbella gaat voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Feyenoord met 29 spelers op trainingskamp in Spanje

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft in de groep die meegaat op trainingskamp een plek in geruimd voor verdediger Mats Knoester (20) en middenvelder Jordy Wehrmann (19). Het tweetal behoorde in de eerste seizoenshelft tot de selectie van Jong Feyenoord.

Ook Jordy Clasie, Jeremiah St. Juste, Yassin Ayoub en Ridgeciano Haps gaan mee naar Zuid-Spanje, waar Feyenoord tot en met zondag verblijft en oefenduels met Borussia Dortmund en Karlsruher SC speelt. Het viertal kampte voor de winterstop met blessures.

Feyenoord werkt in Zuid-Spanje toe naar de hervatting van de Eredivisie op 19 januari, uit tegen PEC Zwolle. In de week daarna staan de kwartfinale van het bekertoernooi tegen Fortuna Sittard (23 januari) en De Klassieker in De Kuip (27 januari) op het programma.

Volg in dit blog de verrichtingen van de Nederlandse topdrie tijdens hun trainingskampen op de voet. 

De selectie van Feyenoord voor het trainingskamp

Doel: Justin Bijlow, Kenneth Vermeer, Joris Delle, Ramón ten Hove.

Verdediging: Jeremiah St. Juste, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jan-Arie van der Heijden, Eric Botteghin, Lutsharel Geertruida, Mats Knoester, Calvin Verdonk, Ridgeciano Haps, Tyrell Malacia.

Middenveld: Jens Toornstra, Jordy Clasie, Tonny Vilhena, Yassin Ayoub, Jordy Wehrmann, Renato Tapia, Wouter Burger, Orkun Kökcü.

Aanval: Robin van Persie, Steven Berghuis, Sam Larsson, Nicolai Jørgensen, Mo El Hankouri, Dylan Vente, Luis Sinisterra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.