Feyenoord maakt Van Persie blij met oefenduel bij Cocu's Fenerbahçe

Reacties

Robin van Persie besloot na het afgelopen seizoen om er nog minimaal een jaar aan vast te plakken bij Feyenoord en in de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat de aanvaller nu een mooie wedstrijd te wachten.

Feyenoord maakt Van Persie blij met oefenduel bij Cocu's Fenerbahçe

Feyenoord maakt vrijdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat het op zaterdag 21 juli in het Şükrü Saracoğlustadion in Istanbul zal oefenen tegen Fenerbahçe. Dit is de oude club van Van Persie, die in januari van dit kalenderjaar terugkeerde naar Feyenoord. De aftrap van de vriendschappelijke wedstrijd is om 20.00 uur Nederlandse tijd. In Turkije is het dan een uurtje later.

Feyenoord en Fenerbahçe stonden twee jaar geleden voor het laatst tegenover elkaar, in de groepsfase van de Europa League. De Turken wisten toen zowel thuis (1-0) als uit (0-2) te winnen. Fenerbahçe is de nieuwe club van Phillip Cocu, die afgelopen woensdag werd gepresenteerd bij de Turkse topclub.

Volledig programma
Feyenoord speelt zaterdag (morgen) zijn eerste oefenwedstrijd van dit seizoen. SDC Putten is dan de tegenstander. Volgende week zaterdag (7 juli) wacht het treffen met het Zeeuws Elftal en vervolgens gaat Feyenoord op het trainingskamp naar Zwitserland, waar het oefent tegen BSC Young Boys (11 juli) en FC Basel (13 juli).

Terug in Nederland is op donderdag 19 juli de traditionele Open Dag. Twee dagen later speelt Feyenoord dus in Turkije tegen Fenerbahçe en de voorbereiding wordt op zondag 29 juli afgesloten met een thuiswedstrijd tegen het Spaanse Levante.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.