Feyenoord maakt selectie voor Conference League-finale bekend

Reacties

Feyenoord neemt 23 spelers op in de wedstrijdselectie voor de Conference League-finale tegen AS Roma van woensdagavond. De formatie van trainer Arne Slot trainde maandag voor het laatst in Nederland en reist dinsdag naar de hoofdstad van Albanië.

Feyenoord maakt selectie voor Conference League-finale bekend
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Dat doet Feyenoord met in totaal 25 spelers. Cole Bassett en Tein Troost reizen ook mee met de Rotterdammers, maar behoren niet tot de wedstrijdselectie. Bassett is niet speelgerechtigd en Troost geldt als vijfde doelman na Justin Bijlow, Ofir Marciano, Valentin Cojocari en Thijs Jansen.

De selectie van Feyenoord kent verder geen verrassingen. Spelers als Orkun Kökçü, Tyrell Malacia, Gernot Trauner en Reiss Nelson zijn fit en gaan mee naar Tirana. Dat geldt ook voor keeper Bijlow, al is het nog niet zeker of hij woensdag in actie kan komen.

De volledige selectie van Feyenoord:

Justin Bijlow, Valentin Cojocaru, Ofir Marciano, Thijs Jansen, Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Jorrit Hendrix, Luis Sinisterra, Alireza Jahanbakhsh, Orkun Kökcü, Bryan Linssen, Philippe Sandler, Reiss Nelson, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Patrik Wålemark, Ramon Hendriks, Guus Til, Jens Toornstra, Denzel Hall en Cyriel Dessers.

'Ik zou niet weten waarom Feyenoord van AS Roma moet verliezen'
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.