Feyenoord maakt op ludieke wijze nieuw rugnummer Kökçü bekend

Reacties

Orkun Kökçü heeft bij Feyenoord rugnummer 10 overgenomen van de naar Ajax vertrokken Steven Berghuis. Feyenoord heeft dit zaterdag op een ludieke manier bekendgemaakt.

Feyenoord maakt op ludieke wijze nieuw rugnummer Kökçü bekend
© Pro Shots

Toen Berghuis uit de groepsapp van Feyenoord stapte, belandde daar een screenshot van op social media. De telefoonnummers van de spelers in de app waren zwart gemaakt, maar dat was niet bij iedere speler even zorgvuldig gedaan. Jens Toornstra en Bryan Linssen werden belaagd door supporters (uit meerdere kampen) en moesten uiteindelijk een nieuw telefoonnummer nemen.

Feyenoord speelt bij de bekendmaking van het nieuwe rugnummer van Kökçü met een knipoog in op dit hele gebeuren. Op social media plaatsen de Rotterdammers een filmpje, waarin te zien is hoe Kökçü een boodschap achterlaat in de groepsapp van Feyenoord. 'Hey boys! Ik stuur jullie ook even mijn nieuwe nummer!', schrijft Kökçü, gevolgd door een foto van zichzelf in het shirt met rugnummer 10. Toornstra en Linssen reageren al snel.

Kökçü speelde in het afgelopen seizoen nog met rugnummer 23 zijn wedstrijden bij Feyenoord. De middenvelder laat via social media weten dat hij de fans die een shirt kochten met zijn naam en oude rugnummer wil compenseren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.