Feyenoord leidt afscheidswedstrijd Slot in met prachtig filmpje

Reacties

Het kippenvel zal bij menig Feyenoord-supporter zondagmiddag op de armen staan bij het afscheid van Arne Slot. Feyenoord voedde de emoties vroeg op de dag van de thuiswedstrijd tegen Excelsior met een fraaie video.

Feyenoord leidt afscheidswedstrijd Slot in met prachtig filmpje
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
4 - 0
Excelsior
Excelsior

'De herinneringen die we gemaakt hebben? Die blijven. Voor eeuwig.' Met die woorden wordt de video ingeleid. Slot loopt vanuit de spelerstunnel het veld op, kijkt in De Kuip om zich heen en poseert vervolgens met de prijzen die hij als trainer van Feyenoord gewonnen heeft. De succescoach leidde de Rotterdammers vorig seizoen naar de landstitel en pakte met de topclub dit seizoen de KNVB-Beker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Excelsior-thuis is voor Feyenoord niet alleen de laatste wedstrijd van dit seizoen, maar ook de laatste wedstrijd met Slot aan het roer. Het is een kwestie van tijd voordat de 45-jarige trainer bij Liverpool wordt gepresenteerd als opvolger van Jürgen Klopp. De Duitse manager neemt deze zondag op Anfield afscheid bij de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.