Feyenoord kondigt vertrek Azarkan alsnog aan (met een kwinkslag)

Reacties

Marouan Azarkan speelt dit seizoen op huurbasis voor Excelsior. De negentienjarige aanvaller wordt door Feyenoord ondergebracht bij de stadgenoot, in de hoop dat hij met speeltijd in de Keuken Kampioen Divisie volgende stappen in zijn ontwikkeling kan zetten.

Feyenoord kondigt vertrek Azarkan alsnog aan (met een kwinkslag)
© Pro Shots

Feyenoord bracht het nieuws maandagochtend met een knipoog naar buiten, nadat het verhuren van Azarkan eerder via de clubsite al was uitgelekt door het te vroeg publiceren van een bericht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Technisch directeur Frank Arnesen meent dat Feyenoord voor Azarkan een goede oplossing heeft gevonden om hem te helpen in zijn ontwikkeling. 'Bij Feyenoord zijn de kansen dit jaar voor hem beperkt, dus is het goed dat hij bij Excelsior aan de slag kan. We hebben goede ervaringen met jeugdspelers die daar verhuurd zijn en sterker zijn teruggekeerd. We hebben er alle vertrouwen in dat dit voor Marouan ook het geval zal zijn', aldus de beleidsbepaler.

Azarkan doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in 2019 zijn debuut voor het eerste elftal. Tot nu toe is hij tot twee optredens in het eerste elftal van de Rotterdammers gekomen. Het talent werd in de tweede helft van vorig seizoen al verhuurd aan NAC Breda.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.