Feyenoord komt met steunbetuiging na zorgelijk bericht over Gyan

Reacties

Feyenoord heeft kort gereageerd op het bericht van oud-Feyenoorder Christian Gyan, die woensdag op Facebook bekendmaakte weliswaar ziek te zijn, maar niet zo ernstig als dinsdag naar buiten werd gebracht.

Feyenoord komt met steunbetuiging na zorgelijk bericht over Gyan
© Pro Shots

Gyan zou namelijk 'ongeneeselijk ziek' zijn, maar de Ghanees, die tussen 1997 en 2006 met Feyenoord landskampioen werd en de UEFA Cup won, spreekt dit tegen in een bericht op zijn Facebook-account.

'Goedenavond vrienden. Er gaat nieuws rond over mijn situatie zonder mijn toestemming. Zoals jullie allemaal weten ben ik al een tijdje ziek, maar ik voel me oké en ben NIET stervende! Er is geen reden voor paniek. Ik heb veel respect voor de artsen en jullie kennen mij allemaal: ik ben een man van het geloof. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat alles goed komt. Laten we bidden voor mijn genezing', schrijft Gyan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Feyenoord nam het bericht over op social media en plaatste daarbij de tekst YNWA (afkorting van You'll Never Walk Alone, red.). Gyan speelde behalve voor Feyenoord ook voor Excelsior, de Finse clubs Turku en RoPS en Wrexham (Wales). In 2010 zette de 23-voudig Ghanees international een punt achter zijn profcarrière.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.