Feyenoord komt met goed nieuws over aanvoerder Trauner

Reacties

Feyenoord had woensdagmiddag positief nieuws te melden over Gernot Trauner. De nieuwe aanvoerder is vrijwel volledig hersteld van zijn blessure en deed woensdag voor het eerst weer een gedeelte mee met de groepstraining.

Feyenoord komt met goed nieuws over aanvoerder Trauner
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 1
PSV
PSV

De selectie van Feyenoord werkt op dit moment toe naar de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal, maar die wedstrijd lijkt voor Trauner nog te vroeg te komen. Mogelijk is de start van de competitie thuis tegen Fortuna Sittard wel haalbaar. Die wedstrijd volgt negen dagen na het duel om de Johan Cruijff Schaal van vrijdag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door een knieblessure moest Trauner vorig seizoen toekijken bij de kampioenswedstrijd van Feyenoord. Deze zomer heeft hij hard aan zijn herstel gewerkt, waardoor hij de komende dagen weer volledig bij de groep zal aansluiten. Later op woensdag reist hij samen met Arne Slot af naar de KNVB Campus in Zeist voor de persconferentie in aanloop naar het duel met PSV.

Trauner mag zich dit seizoen de eerste aanvoerder van Feyenoord noemen. Na het vertrek van Orkun Kökçü naar Benfica, heeft Slot de Oostenrijker aangewezen als nieuwe captain.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.