Feyenoord kan opgelucht ademhalen na blessurenieuws over Trauner

Reacties

De oefenwedstrijd tussen Oostenrijk en Italië van zondagavond gaat hoogstwaarschijnlijk voorbij aan Gernot Trauner. De verdediger heeft een heupblessure opgelopen, maar zijn club Feyenoord maakt zich geen grote zorgen.

Feyenoord kan opgelucht ademhalen na blessurenieuws over Trauner
© Pro Shots
Oostenrijk
Oostenrijk
2 - 0
Italië
Italië

'Het is op het eerste oog niet iets om bezorgd over te zijn', laat een woordvoerder van Feyenoord weten aan RTV Rijnmond. 'Het is wel goed voor Trauner om nu voldoende rust te pakken en te herstellen van een volle en veeleisende eerste seizoenshelft.'

Oostenrijk en Italië, die zich allebei niet kwalificeerden voor het WK, spelen om 20.45 uur tegen elkaar. Ze kwamen allebei ook woensdag al in actie: Italië won met 1-3 van Albanië en Oostenrijk versloeg voetbaldwerg Andorra ternauwernood met 0-1, dankzij een laat doelpunt van Marko Arnautovic.

Trauner hoeft zich pas op 5 december weer te melden bij Feyenoord. De Rotterdammers spelen in december meerdere oefenwedstrijden en hervatten de competitie op 8 januari met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Voor Trauner is er dus nog de nodige tijd om te herstellen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.