Feyenoord jaagt zonder Larsson verder op enige resterende prijs

Reacties

Feyenoord moet het naar verwachting minstens een maand zonder Sam Larsson doen. Over Jeremiah St. Juste en Ridgeciano Haps hebben de Rotterdammers nog weinig duidelijkheid.

Feyenoord jaagt zonder Larsson verder op enige resterende prijs

Larsson viel afgelopen donderdag in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (3-0 zege) uit. De Zweed liep een hamstringblessure op en heeft vier tot zes weken nodig om daarvan te herstellen. De buitenspeler mist zo de halve finale in het KNVB-bekertoernooi tegen Willem II (28 februari). Dat is voor de nummer vier van de Eredivisie de belangrijkste wedstrijd die nu op het programma staat.

Haps en St. Juste kwamen zondag niet ongehavend uit de strijd met Vitesse (3-1 nederlaag). Haps liep een bloeding op onder zijn ooglid en later deze week wordt duidelijk wanneer de linksback weer inzetbaar is. Bij St. Juste raakte een schouder uit de kom en volgt ook later deze week pas een prognose van wanneer hij weer op het veld staat.

Feyenoord moet het zondag tegen Heracles Almelo sowieso zonder Tyrell Malacia en Bilal Basaçikoglu doen. De twee kregen in Arnhem rood en de regerend landskampioen heeft de straffen voor het duo inmiddels geaccepteerd.

'Er valt al weken geen lijn te ontdekken bij Feyenoord'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.