Feyenoord hoopt vijftienvoudig Pools international snel vast te leggen

Reacties

Feyenoord hoopt Sebastian Szymanski naar De Kuip te halen. De 23-jarige middenvelder zou in Rotterdam een welkome versterking zijn.

Feyenoord hoopt vijftienvoudig Pools international snel vast te leggen
© Pro Shots

Szymanski is een vijftienvoudig Pools international. De middenvelder, die bij Feyenoord op de nummer 8- en 10-positie uit de voeten zou kunnen, staat onder contract bij Dinamo Moskou, waar hij nog een contract tot medio 2026 heeft. De Russische club lijkt mee te willen werken aan een al dan niet tijdelijk vertrek. Bovendien zorgen de huidige FIFA-regels ervoor dat Feyenoord Szymanski nu naar Rotterdam kan halen.

Szymanski werd in 2019 voor 5,5 miljoen euro uit zijn vaderland weggeplukt door de Moskovieten. Voor zijn tijd bij Dinamo kwam hij uit voor Legia Warschau.

Feyenoord verloor na het successeizoen op het middenveld Guus Til. Bovendien vertrokken ook vaste waarden Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Bryan Linssen, Reiss Nelson en Cyriel Dessers.

Tegenover de vele vertrekkende spelers stond de komst van Danilo, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Mohamed Taabouni. Wieffer is momenteel, net als Orkun Kökçü, geblesseerd. Bovendien is er belangstelling voor de Turks international. Mark Diemers keerde wel terug bij Feyenoord na te zijn verhuurd aan Hannover 96, maar heeft weinig uitzicht op speelminuten.

Spelersprofiel

S. Szymański


Geboortedatum:
10 mei 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Biała Podlaska
Nationaliteit
Polen
Lengte:
1,74 m
Gewicht:
60 kg
Huidige club:
Fenerbahçe
Nationaal team:
Polen
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.