Feyenoord hengelt tevergeefs naar Koevermans

In de nieuwe editie van Voetbal International staat meer over de concurrentiestrijd bij PSV. VI nummer 30 ligt woensdag 28 juli in de winkel.

Feyenoord hengelt tevergeefs naar Koevermans

In de zoektocht naar een spits kwam Feyenoord terecht bij Danny Koevermans. PSV blokkeerde de overgang van de aanvaller.

Feyenoord zit dun in zijn diepe spitsen en wil er graag nog een aan zijn selectie toevoegen. Koevermans, die bij PSV op het tweede plan staat, leek een mogelijke oplossing. Technisch directeur Leo Beenhakker waagde een telefoontje naar zijn PSV-collega Marcel Brands.

'Gewoon om te informeren naar hun plannen met Koevermans', zegt Beenhakker in deze week Voetbal International. 'Brands heeft me helder uitgelegd dat ze hem niet willen laten gaan. Prima, even goede vrienden. De relatie tussen Feyenoord en PSV is dusdanig, dat we goed en direct contact hebben met elkaar.'

Ondanks een flink aantal spitsen wil PSV Koevermans niet laten gaan. 'Marcus en Danny zijn per direct inzetbaar’, geeft Brands uitleg. 'Jonathan Reis daarentegen heeft nog een poosje nodig om op zijn oude niveau te komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen