Feyenoord heeft Szymanski terug, goed nieuws over Geertruida

Reacties

Feyenoord heeft Sebastian Szymanski terug voor de topper tegen PSV. De Poolse middenvelder miste de laatste twee duels door een hamstringblessure.

Feyenoord heeft Szymanski terug, goed nieuws over Geertruida
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Feyenoord-trainer Arne Slot bevestigde vrijdag op zijn persconferentie dat Szymanski weer inzetbaar is. Hetzelfde geldt voor reservedoelman Ofir Marciano. Lutsharel Geertruida is nog niet beschikbaar in Eindhoven, maar zijn herstel van de ziekte van Pfeiffer verloopt voorspoedig, zo vertelde Slot. De 22-jarige verdediger meldt zich na het weekend 'gewoon' bij Jong Oranje.

'De ziekte van Pfeiffer brengt met zich mee dat je een aantal weken geen fysiek contact mag hebben met je medespelers, omdat dat een bepaalde dreiging met zich mee brengt', legde Slot uit. 'Als je door die periode heen bent en je voelt je goed, dat is het geval, dan kan je gewoon weer aansluiten bij de groepstraining', vulde de oefenmeester aan.

'Dat moment breekt aan na aanstaande zondag. Voor ons is het heel prettig dat hij naar Jong Oranje gaat en hopelijk gaat trainen en wedstrijden spelen, zodat we hem ook weer topfit terug hebben na de interlandbreak. Op dit moment is hij fysiek alweer enorm goed belastbaar, het zit hem alleen in dat medische aspect van bloot stellen aan fysiek contact', aldus Slot, die verder over een fitte selectie kan beschikken in het Philips Stadion.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2022/2023

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
34
25
7
2
81-30
+51
82
2
PSV
34
23
6
5
89-40
+49
75
3
Ajax
34
20
9
5
86-38
+48
69
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.