Feyenoord heeft primeur in Nederland met eigen online streamingdienst

Reacties

Feyenoord heeft woensdag als eerste club in Nederland een eigen online streamingdienst gelanceerd. De landskampioen biedt supporters hiermee de mogelijkheid volledige wedstrijden, exclusieve documentaires en videoseries en historische wedstrijden te bekijken.

Feyenoord heeft primeur in Nederland met eigen online streamingdienst
© Pro Shots

Goed om direct te vermelden: het gaat hierbij niet om live wedstrijden van Feyenoord 1. De duels die de ploeg van Arne Slot speelt in de Eredivisie, het bekertoernooi en in Europa, blijven bij de rechtenhouders. Na de laatste wedstrijd in de speelronde kunnen deze duels wel teruggekeken worden. Feyenoord ONE, zoals de streamingdienst heet, gaat de oefenwedstrijden van Feyenoord 1 wel live uitzenden.

Rondom wedstrijddagen zijn persconferenties, voorbeschouwingen, extra lange samenvattingen en interviews terug te vinden op Feyenoord ONE. Ook jeugdwedstrijden en de resterende UEFA Youth League-wedstrijden van Feyenoord Onder-19 zijn via de streamingdienst te bekijken, net als highlights van wedstrijden van Feyenoord Vrouwen 1.

Verder is er een archief aan historische wedstrijden aangelegd. Bij de lancering bevat het platform vijftien ‘classic matches’ uit de recente en verre historie, waaronder de volledige registratie van de Europacup-finale uit 1970.

Op Feyenoord ONE staan tot slot ook al meer dan dertig documentaires en series, waaronder de nieuwe, zesdelige serie "We zullen wat beleven". In deze serie, waarvan de eerste drie afleveringen meteen te zien zijn, krijgen supporters een kijkje achter de schermen in de laatste twee maanden op weg naar de landstitel van afgelopen seizoen.

Klik hier om Feyenoord ONE te bezoeken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.