Feyenoord heeft Afrika Cup-duo weer terug voor duel met FC Twente

Reacties

Feyenoord kan weer beschikken over Yankuba Minteh en Ramiz Zerrouki. Het duo moest de afgelopen wedstrijden van Feyenoord aan zich voorbij laten gaan door deelname aan de Afrika Cup, waarbij zij inmiddels zijn uitgeschakeld.

Feyenoord heeft Afrika Cup-duo weer terug voor duel met FC Twente
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 0
FC Twente
FC Twente

Minteh eindigde puntloos onderaan in de groep met Gambia, terwijl Zerrouki een bittere pil slikte met Algerije. Het Noord-Afrikaanse land wilde een gooi doen naar de eindzege, maar strandde al in de groepsfase. Zerrouki is inmiddels teruggekeerd naar Nederland, terwijl Minteh vrijdagnacht terugreist.

Hoewel Zerrouki weer in Nederland is, heeft hij vrijdag nog niet meegetraind, zo liet Arne Slot weten op de persconferentie in aanloop naar het duel met FC Twente. 'Ik heb Ramiz nog een extra dag vrij gegeven om de enorme teleurstelling te kunnen verwerken. Want dat was het voor hem. Ook Yankuba is natuurlijk teleurgesteld, maar die had niet de illusie het toernooi te kunnen winnen. Beiden verwachten we morgen weer op het trainingsveld.'

Daarmee lijkt het duo zondag ook meteen weer inzetbaar te zijn. 'Ze zijn topfit, dus er is alle aanleiding voor om ze mee te nemen. Yankuba komt morgenochtend aan, dus dat kijken we nog even aan.' Verder gaf Slot aan dat zijn spelers ongeschonden uit de bekerstrijd met PSV zijn gekomen. Bart Nieuwkoop liep een wond op die gehecht moest worden, maar ondervindt daar met voetballen verder geen hinder van.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PSV
33
28
4
1
108-20
+88
88
2
Feyenoord
33
25
6
2
88-26
+62
81
3
FC Twente
33
20
6
7
67-35
+32
66
4
AZ
33
19
7
7
67-36
+31
64
* Actueel tot en met 12 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.