Feyenoord haalt palen en netten weg uit De Kuip

Reacties

Feyenoord haalt voor volgend seizoen de palen en netten weg uit het stadion. De Rotterdamse club had in april 2023 netten geplaatst om te voorkomen dat er vanuit het publiek spullen op het veld terecht konden komen.

Feyenoord haalt palen en netten weg uit De Kuip
© Pro Shots

Aanleiding voor dat besluit was het incident met Davy Klaassen in De Klassieker van vorig jaar en de nieuwe regels van de KNVB. Wanneer er voorwerpen op het veld belanden, worden wedstrijden inmiddels onderbroken of zelfs definitief gestaakt. 

'De club komt tegemoet aan een breed levende wens en wil supporters vertrouwen geven én belonen voor de nimmer aflatende steun. Het is aan de supporters om te laten zien dat dit kan. Indien er in de toekomst toch weer spullen op het veld terecht komen, zullen de palen en netten weer terug worden geplaatst tot tenminste het einde van het seizoen 2024/25', klinkt het op de site van de club 

Bij Europese wedstrijden van Feyenoord blijven de netten in De Kuip overigens wel gewoon hangen. 'Vanwege de nog grotere sportieve, financiële en imago-belangen worden bij de thuisduels in de Champions League aan beide korte zijden en aan de Maaszijde palen en netten geplaatst', is de verklaring.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.