Feyenoord haalt Nieuwkoop terug naar De Kuip: 'Het voelt goed'

Reacties

Feyenoord heeft Bart Nieuwkoop (27) teruggehaald. De verdediger komt over van Union Sint-Gillis en tekent in De Kuip voor vier seizoenen, tot de zomer van 2027.

Feyenoord haalt Nieuwkoop terug naar De Kuip: 'Het voelt goed'

VI meldde woensdag al dat Nieuwkoop terug zou keren bij Feyenoord. De club betaalt een kleine transfersom voor hem aan Union, dat hem in de zomer van 2021 transfervrij overnam. Nieuwkoop doorliep bij Feyenoord de jeugdopleiding en werd tussentijds verhuurd aan Willem ll. Hij werd één keer landskampioen, won twee keer de KNVB-Beker en pakte de Johan Cruijff Schaal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

‘Het voelt goed om dit shirt weer aan te hebben,’ zegt Nieuwkoop via de Feyenoord-kanalen. 'De afgelopen twee seizoenen in België waren erg waardevol. Ik heb veel gespeeld en ben gegroeid als voetballer. Maar toen de mogelijkheid zich aandeed om terug te keren naar Nederland en weer bij Feyenoord te gaan voetballen heb ik niet lang hoeven na te denken. Ik kijk ontzettend uit naar het weerzien met de supporters in De Kuip en naar het leveren van een bijdrage aan de sportieve ambities die Feyenoord heeft.’

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.