Feyenoord haalt broertje van ex-Ajacied voor beloftenelftal

Reacties

Na de Portugees Bernardo Silva komt ook de Noor Mikael Tørset Johnsen de gelederen van Feyenoord Onder-21 versterken. De twintigjarige Noor, die speelt als aanvallende middenvelder, komt voor een half seizoen op huurbasis over van Rosenborg BK.

Feyenoord haalt broertje van ex-Ajacied voor beloftenelftal
© Pro Shots

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, ziet dat de puzzelstukjes steeds meer in elkaar vallen bij de Rotterdamse beloften, zo laat hij op de clubwebsite weten. 'Mikael trainde de afgelopen weken met de ploeg mee en liet in de periode al zijn meerwaarde zien. Veel dreiging naar voren, slim in de passing, positioneel sterk: een prima versterking voor het beloftenteam die we er vanaf de start van het nieuwe seizoen goed bij kunnen hebben. We zijn blij dat dat gelukt is.'

Johnsen speelde sinds 2015 bij de recordkampioen van Noorwegen. In de Noorse competitie speelde de middenvelder nog niet, maar hij maakte wel zijn debuut voor het eerste elftal van Rosenborg BK in het Europe League-duel met LASK Linz. Het is nog even de vraag of Johnsen zaterdag al in actie kan komen. Dan starten de Rotterdamse beloften het nieuwe voetbalseizoen met een thuiswedstrijden tegen NAC Breda.

Johnsen is overigens het jongere broertje van voormalig Ajacied Dennis Johnsen, die de Amsterdamse club deze week verliet voor een nieuw avontuur bij FC Venezia.

De eerste aflevering van de Dick Voormekaar Podcast: alles over Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.