Primeur voor Feyenoord, dat spelers uniek cadeau geeft na behalen landstitel

Reacties

Feyenoord heeft de spelersgroep een uniek cadeau gegeven na het behalen van de eerste landstitel in zes jaar tijd. Iedere speler krijgt een gepersonaliseerde 'Champions Ring', een bijzonder aandenken voor een bijzonder seizoen.

Primeur voor Feyenoord, dat spelers uniek cadeau geeft na behalen landstitel
© Pro Shots

In de NBA en NFL worden al langer kampioensringen uitgedeeld, maar Feyenoord is de eerste club die dat in Nederland doet. Omdat er maar één schaal wordt uitgereikt, krijgt iedere speler een ring om het succes uit te kunnen dragen. 'Hoe meer Champions Rings een sporter verzameld heeft, des te groter zijn status', aldus Feyenoord.

Op de ring is het Feyenoord-logo van diamanten te zien. Daarnaast vinden we ook de initialen van de speler, het rugnummer, de skyline van Rotterdam, het jaartal van de landstitel en een afgeleide van de kampioensschaal terug. Feyenoord hoopt bij toekomstige successen meer kampioensringen te kunnen laten maken.

Feyenoord werd twee weken geleden voor het eerst in zes jaar tijd kampioen van de Eredivisie. De kapitein van het schip heet Arne Slot, die donderdag bekendmaakte te zullen blijven in Rotterdam-Zuid, ondanks interesse van buitenlandse clubs.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.