Feyenoord blaast samenwerking nieuw leven in en stalt Bosschaart in Dordrecht

Reacties

Feyenoord en FC Dordrecht hebben de banden definitief weer aangetrokken. De hernieuwde samenwerking tussen beide clubs is maandag van start gegaan.

Feyenoord blaast samenwerking nieuw leven in en stalt Bosschaart in Dordrecht
© Pro Shots

Michele Santoni lichtte in maart al een tipje van de sluier op. Volgens de trainer van Dordrecht kan zijn werkgever de hulp van Feyenoord goed gebruiken. Beide clubs gingen vier jaar geleden eveneens met elkaar in zee, maar die samenwerking was geen lang leven beschoren. Inmiddels is er sprake van een doorstart.

Feyenoord en Dordrecht hebben getekend voor een hernieuwd partnership, dat maandag van start is gegaan. Als gevolg daarvan wordt Pascal Bosschaart door Feyenoord als assistent-trainer bij Dordrecht gestald. De Rotterdammers zien in Bosschaart, die de laatste jaren onder contract stond bij SC Cambuur, een geschikt persoon om het project te ondersteunen.

Hoe de constructie met Bosschaart er precies uitziet, is nog onbekend. Duidelijk is dat ook Guus Baars en Antef Tsoungui, die onlangs overkwam van Brighton & Hove Albion, naar de Krommedijk worden gestuurd. Het is nog niet bekend welke spelers volgen.

Talentontwikkeling
'De Keuken Kampioen Divisie is een goed podium voor talentontwikkeling, dat is de afgelopen seizoenen wel gebleken', zegt algemeen directeur Dennis te Kloese op de clubsite van de landskampioen. 'Ons ideaal blijft om er met Jong Feyenoord actief in te worden, maar met Dordrecht hebben we direct een enthousiaste en energieke partner in de eerste divisie.'

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Dordrecht
Meer over FC Dordrecht
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.