Feyenoord bevestigt vertrek Senesi

Reacties

Marcos Senesi mag zich speler van AFC Bournemouth noemen. De verdediger heeft de medische keuring met succes doorlopen en zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen. Senesi komt over van Feyenoord, waarvoor hij drie jaar uitkwam. VI maakte eerder al melding van de overstap.

Feyenoord bevestigt vertrek Senesi
© Pro Shots

Senesi ontbrak zondag al in de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse (2-5). Zijn plek in het centrum van de defensie werd overgenomen door Jacob Rasmussen, die wordt gehuurd van Fiorentina. Sinds zijn komst speelde Senesi 116 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

De 25-jarige verdediger is de derde Feyenoorder die de succesvolle serie in de Conference League weet te verzilveren met een transfer naar de Premier League. Luis Sinisterra vertrok naar Leeds United en Tyrell Malacia maakte de overstap naar Manchester United.

Bournemouth is dit seizoen weer teruggekeerd in de Premier League na twee seizoenen in het Championship. Op het Premier League-podium hoopt Senesi ook een plek in de WK-selectie van Argentinië te verdienen.

'Marcos Senesi past wel bij AFC Bournemouth'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.