Feyenoord bevestigt vertrek Arnesen: 'Ik snap het heel goed'

Reacties

Feyenoord heeft het vertrek van technisch directeur Frank Arnesen wereldkundig gemaakt. Het contract van de 65-jarige Deen is in goed overleg per direct ontbonden, zo melden de Rotterdammers.

Feyenoord bevestigt vertrek Arnesen: 'Ik snap het heel goed'
© Pro Shots

Arnesen moest deze zomer noodgedwongen een stap terug doen vanwege een bacteriële infectie in zijn knie. Onlangs werd duidelijk dat de td niet meer terugkeert in de functie, die hij de afgelopen tweeënhalf jaar bekleedde in De Kuip. Feyenoord heeft het vertrek van de Deen nu bevestigd.

Op de clubsite reageert Arnesen: 'Ik ben trots op wat we de afgelopen periode met elkaar hebben bereikt en we gaan dan ook op een positieve manier uit elkaar’, stelt de Deen. ‘Ik snap heel goed dat ze bij Feyenoord aan de verdere toekomst moeten denken. Niemand is nu eenmaal groter dan de club.'

'De afgelopen maanden, tijdens mijn ziekte, heb ik vanuit de club ontzettend veel steun ervaren. Eigenlijk ben ik iedereen bij en rond Feyenoord dankbaar: de spelers van het eerste elftal, Arne Slot en zijn staf, iedereen van de Feyenoord Academy, de scouting natuurlijk en de rvc en de directie', aldus Arnesen.

Algemeen directeur Dennis te Kloese vertelt dat Feyenoord geen haast maakt in de zoektocht naar een opvolger van Arnesen. 'Die noodzaak is er niet, omdat de transferwindow is afgelopen en we, na het uitvallen van Frank, de afgelopen periode al een werkverdeling hadden opgetuigd die nog wel even kan voortduren. Bovendien staan veel zaken aan de voetbalkant er juist goed voor. Dit zeker ook door Frank zijn inspanningen', benadrukt Te Kloese.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.