Fernandes speelt uur met gebroken been bij Valencia

Manuel Fernandes komt dit seizoen bij Valencia niet meer in actie vanwege een gebroken kuitbeen. Curieus genoeg speelde de Portugese middenvelder zondag tegen Getafe (4-1 zege) na het oplopen van de blessure nog een uur verder en ging hij na afloop nietsvermoedend naar huis.

Fernandes speelt uur met gebroken been bij Valencia

Fernandes meldde zich maandagmorgen bij de medische staf van Valencia met een opgezwollen enkel. Nader onderzoek wees uit dat hij een kuitbeen had gebroken. Die kwetsuur was te herleiden tot een schop die de Portugese international tegen Getafe had gekregen na ongeveer twintig minuten spelen.

Fernandes verliet na 79 minuten het speelveld en had dus nog een uur met het gebroken kuitbeen verder gespeeld. Na afloop stapte de 23-jarige middenvelder onder de douche en ging naar huis.

Vanwege de blessure komt Fernandes dit seizoen niet meer in actie. Hij was een vaste waarde in het elftal van trainer Unai Emery. De Portugees speelde mee in 27 van de 29 competitiewedstrijden van Valencia en scoorde twee keer voor de nummer vijf van de Primera División.

Bekijk hier al onze video's