Fer brengt Nederlandse collega's bij Newcastle in problemen

Reacties

Leroy Fer heeft zijn Nederlandse collega's bij Newcastle United een uitermate slechte dienst bewezen, door het al gedegradeerde QPR de winst te bezorgen (2-1) in de Premier League.

Fer brengt Nederlandse collega's bij Newcastle in problemen

Aanvankelijk leek Tim Krul de Nederlandse held te worden op Loftus Road. De keeper van Newcastle, waar ook Daryl Janmaat meespeelde, bereidde met een verre uittrap de 0-1 voor van Emmanuel Rivière. Met die stand waren The Magpies virtueel veilig, maar zoals wel vaker de laatste weken bleef de ploeg van John Carver niets bespaard.

Charlie Austin, met zeventien competitiedoelpunten de clubtopscorer van QPR, was nu de aangever met een prachtige voorzet op Matthew Phillips. En na een slechte uittrap van Krul kwam de bal via diezelfde Phillips voor de voeten van Fer, die zijn landgenoot met een streep in de winkelhaak aardig te kijk zette.

De degradant schonk het thuispubliek zo nog een eervolle zege, terwijl Newcastle serieus moet oppassen voor degradatie. Alleen bij winst op West Ham United (thuis) houdt de club, waar Vurnon Anita op de bank zat en Siem de Jong op de tribune, Hull City sowieso onder zich. Anders moet het hopen dat Hull, dat een beter doelsaldo heeft, volgende week knoeit tegen Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.