Fenomeen Benzema loopt één op één na geweldige kopgoals

Reacties

Real Madrid is woensdagavond dankzij twee wonderschone kopgoals van Karim Benzema op een 0-2 voorsprong gekomen tegen Chelsea. De spits staat nu op tien Champions League-doelpunten in dit seizoen; in alle competities staat de teller al op liefst 36 treffers, gemaakt in 36 wedstrijden.

Fenomeen Benzema loopt één op één na geweldige kopgoals
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
1 - 3
Real Madrid
Real Madrid

Benzema is uitgegroeid tot de absolute ster bij Real en hielp zijn ploeg in de vorige ronde nog voorbij Paris Saint-Germain, door tegen de Fransen een hattrick voor zijn rekening te nemen. Woensdag stond Benzema op Stamford Bridge opnieuw op. Hij sloeg tegen Chelsea twee keer toe in slechts drie minuten tijd.

Eerst kopte Benzema raak op aangeven van Vinícius Júnior. De voorzet leek niet helemaal op maat, maar de spits van Real wist er toch raad mee. Niet veel later was het opnieuw bingo: deze keer passeerde Benzema Edouard Mendy met een kopbal uit een voorzet van Luka Modric.

Benzema is de eerste Franse speler ooit die de dubbele cijfers heeft gehaald in een Champions League-campagne (sinds 1992). Daarmee is dus ook gezegd dat hij bezig is aan zijn meest trefzekere seizoen ooit in het miljardenbal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.