Feest bij DVS '33 na stunt tegen FC Eindhoven: 'Nu hopen op een grote jongen'

Reacties

DVS '33 Ermelo zorgde dinsdagavond voor een grote stunt in de TOTO KNVB Beker door FC Eindhoven uit te schakelen. Trainer Peter Wesselink werd na afloop het middelpunt van de feestvreugde en sprak de wens uit in de tweede ronde een 'grote club' te treffen.

Feest bij DVS '33 na stunt tegen FC Eindhoven: 'Nu hopen op een grote jongen'
© Pro Shots
DVS '33
DVS '33
2 - 1
FC Eindhoven
FC Eindhoven

Benjamin Roemeon was met twee doelpunten tegen Eindhoven de grote man bij de derdedivisionist. 'Hier hoop je op, maar ik heb ook vooraf gezegd: als je tien keer tegen een eerstedivisionist speelt, heb je twee of drie keer kans op een resultaat', zei Wesselink tegen ESPN. 'Nee, het was niet het mooiste voetbal om te zien. Als wij tegen Eindhoven gaan voetballen, gaan we eraf.'

'Normaal willen we veel aan de bal zijn en hoog druk zetten, maar we hebben onze formatie aangepast en speelden met vijf verdedigers', aldus de coach, die vervolgens tijdens het interview door zijn spelers werd overgegoten met flesjes water. Met een nat pak en breed glimlachend vervolgde Wesselink daarna weer het vraaggesprek.

'Alles viel op z'n plek voor ons. Het is een grote avond voor de club. We hopen in de volgende ronde op een thuiswedstrijd. Nu zitten de grote jongens erin. Laten we hopen op één van die. Dat zou voor de club geweldig zijn. We gaan nu rustig genieten en de wonden likken. Het was uiteindelijk een fysieke aanslag op ons', besluit de trainer van de stuntploeg uit Ermelo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.