FC Volendam huurt Australisch international van Newcastle United

Reacties

FC Volendam neemt Garang Kuol over van Newcastle United. De achttienjarige international van Australië speelt komend seizoen op huurbasis in het Kras Stadion.

FC Volendam huurt Australisch international van Newcastle United
© Pro Shots

Kuol stond in het vissersdorp al langer hoog op de lijst, geeft technisch directeur Jasper van Leeuwen aan op de clubsite. 'Nu was het moment dat we een goede oplossing konden vinden met Newcastle. Hij is een zeer getalenteerde aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan en dingen toe kan voegen aan ons spel. Vooral zijn diepgang en directheid naar de goal zijn wapens die wij goed kunnen gebruiken.'

Kuol zette begin dit jaar zijn handtekening onder een contract bij Newcastle, dat hem overnam van Central Coast Mariners. Tijdens zijn verhuurperiode bij het Schotse Heart of Midlothian wist hij weinig potten te breken. In Volendam hoopt de aanvaller, die op het WK in Qatar twee duels in actie kwam namens Australië, de volgende stap in zijn nog prille loopbaan te zetten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volendam begint vrijdag aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. In eigen huis is Vitesse dan de tegenstander. Dennis Higler fluit dat duel.

Bekijk hier al onze video's
Meer Newcastle United
Meer over Newcastle United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.