FC Volendam heft schorsing onschuldige Wouter op na zien van beelden

Reacties

FC Volendam heeft Tayrell Wouter (20) in genade aangenomen. De speler van het beloftenelftal was geschorst, nadat hij verdacht werd van zware mishandeling van een vrouw in het uitgaansleven. Na het openbaren van de beelden is besloten die schorsing op te heffen.

FC Volendam heft schorsing onschuldige Wouter op na zien van beelden

De directie en het bestuur van FC Volendam kregen de kans om de beelden van het incident in de Amsterdamse discotheek Club Air te bekijken. Volgens de club geven de beelden genoeg aanleiding om te besluiten dat Wouter op geen enkele wijze schuldig is aan een misdrijf. Per direct neemt hij daardoor weer deel aan de trainingen.

Volgens FC Volendam is op de beelden juist te zien dat Wouter twee vechtende bezoekers uit elkaar probeerde te halen. Onder hen valt ook het vrouwelijke slachtoffer. Aanvankelijk werd Wouter verdacht van het feit dat hij de dader van mishandeling was.

Wouter gaf direct bij de club aan zich niet schuldig gemaakt te hebben aan enige strafbare handeling. Toch schorste de club hem in afwachting van het lopende politieonderzoek.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.