FC Volendam heeft beet: Eiting kiest voor project Jonk

Reacties

Carel Eiting is komend seizoen te bewonderen in de Eredivisie. De 24-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij FC Volendam.

FC Volendam heeft beet: Eiting kiest voor project Jonk
© Pro Shots

Eiting komt transfervrij over van Huddersfield Town, waar hij onlangs uit zijn contract liep. Trainer Wim Jonk kent de middenvelder nog uit hun gezamenlijke tijd bij Ajax en besloot een lijntje uit te gooien. Eiting hapte toe en besloot in te gaan op de aanbieding van Volendam. 'Het is een club met veel ambities en een mooie groeipotentie', zegt de nieuwe aanwinst op de clubsite. 'Ik heb enorm veel vertrouwen in Wim Jonk en zijn team. Ik denk dat hun filosofie over voetbal perfect bij mij past en weet zeker dat ik me daar verder kan ontwikkelen.'

Eiting komt voort uit de jeugdopleiding van Ajax en vertrok twee jaar geleden naar Huddersfield. Dat avontuur bleek geen onverdeeld succes en ook een uitleenbeurt aan RC Genk leverde niet het gewenste resultaat op. Eiting draagt in ieder geval de komende twee seizoenen het shirt van Volendam. In de verbintenis is een optie voor nog een jaar opgenomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.