Eiting zorgt voor surprise en is terug in Championship

Reacties

Carel Eiting heeft RC Genk achter zich gelaten op Deadline Day. De 23-jarige middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij Huddersfield Town, waarvoor hij vorig seizoen al op huurbasis uitkwam.

Eiting zorgt voor surprise en is terug in Championship
© Pro Shots

Eiting tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2025 bij RC Genk, waar hij zeker in de eerste maanden van deze jaargang op regelmatige basis aan zijn minuten kwam.

De ex-Ajacied zet zijn loopbaan voort bij Huddersfield Town, de huidige nummer zeven van het Championship. Stijgt de ploeg nog een plaatsje, dan mag ze deelnemen aan de play-offs om promotie naar de Premier League.

Als Ajax-huurling was Eiting vorig seizoen een vaste waarde bij Huddersfield Town totdat hij begin 2021 een blessure opliep en hij bij de Amsterdammers ging revalideren.

Carlos Corberán, de manager met wie Eiting toen samenwerkte, is nu nog steeds werkzaam bij The Terriers. De middenvelder tekende tot en met het einde van het seizoen bij zijn nieuwe club.

'Dit is heel positief nieuws voor de club', zegt Corberán op de site van Huddersfield Town. 'Hij wilde echt graag terugkeren. We zagen vorig seizoen dat hij als nummer zes of nummer acht veel kwaliteiten met zich meebrengt.'

Volg alle actie op Deadline Day in ons transferblog:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.