FC Volendam heeft beet bij oude bekende van SC Cambuur

Reacties

Robin Maulun is op weg naar FC Volendam. De 26-jarige Fransman zal op korte termijn een contract gaan tekenen op De Dijk. Daardoor verzilvert hij zijn transfervrije status.

FC Volendam heeft beet bij oude bekende van SC Cambuur

De aanvallende middenvelder stond de afgelopen vijf seizoenen onder contract bij SC Cambuur. Bij die club was Maulun jarenlang een vaste waarde. Hij promoveerde na zijn derde seizoen naar de Eredivisie. Een jaar later kende hij zijn doorbraak in de Eredivisie.

In Leeuwarden was Maulun een jaar lang van grote waarde op het hoogste niveau. Onder leiding van trainer Henk de Jong kwam hij in zijn debuutseizoen in de Eredivisie tot 31 officiële wedstrijden, terwijl hij vijf keer scoorde. Daarnaast kon Cambuur zich handhaven.

Afgelopen seizoen ging het minder crescendo voor Maulun. Na de entree van trainer Sjors Ultee was de aanvallende middenvelder veelvuldig geblesseerd. Cambuur degradeerde en de Fransman vertrok. Nu keert hij in Volendam terug in de Eredivisie.

Ook George Cox werd al aangetrokken na het sluiten van de transfermarkt. De Engelsman tekende een contract voor twee seizoenen bij FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.