SC Cambuur wil Van Osch en ziet Maulun vertrekken

Reacties

SC Cambuur wil zich versterken met Yanick van Osch (26). De gesprekken tussen de doelman van Fortuna Sittard en de aanstaande Eredivisie-degradant zijn in volle gang.

SC Cambuur wil Van Osch en ziet Maulun vertrekken
© Pro Shots

Op dit moment is Robbin Ruiter eerste doelman van Cambuur. Zijn contract loopt echter af. Stand-in João Virginia, eerder dit seizoen nog basiskracht, is gehuurd van Everton. Hij is vanwege blessureleed overigens al teruggekeerd naar Liverpool.

Cambuur heeft voor komend seizoen dus een nieuwe keeper nodig. Dat het in zijn zoektocht is uitgekomen bij Van Osch is niet onlogisch, want de huidige reservedoelman van Fortuna Sittard werkte in Zuid-Limburg al samen met Sjors Ultee, onder wie hij eerste keeper was. Het contract van Van Osch in Sittard loopt af.

Robin Maulun (26) gaat Cambuur na dit seizoen te verlaten. De club stond open voor verlenging van de samenwerking, maar de Franse middenvelder – dit seizoen veelvuldig geblesseerd - heeft besloten na vijf seizoenen Leeuwarden op zoek te gaan naar een nieuw avontuur.

Cambuur heeft winteraanwinsten Navarone Foor en Bjørn Johnsen overigens aangegeven positief te staan tegenover verlenging van de samenwerking. Beide spelers, in het bezit van een aflopend contract, houden vooralsnog hun opties open.

Bekijk hier al onze video's
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Y. van Osch
Meer over Y. van Osch
Meer R. Maulun
Meer over R. Maulun
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.