FC Utrecht werkt aan speciale constructie voor Emanuelson

Reacties

FC Utrecht is nog altijd in gesprek met Urby Emanuelson over een nieuw contract. De verbintenis van de zeventienvoudige Oranje-international liep eind juni af.

FC Utrecht werkt aan speciale constructie voor Emanuelson
© Pro Shots

'Hij is een speler die topfit is en nog veel plezier in het spelletje heeft, maar we hebben ook te maken met het spelersbudget', vertelde technisch directeur Jordy Zuidam van de Domstedelingen zondagochtend in de talkshow van Voetbal International.

'Op het middenveld zijn de posities dubbel bezet, maar we hebben naar elkaar uitgesproken dat we Urby erbij willen houden en ook tot een contract willen komen voor na zijn carrière. Hopelijk gaat het samen komen, maar voor beide partijen moet het passend zijn. Urby weet zelf nog niet zo goed welke richting hij op wil.'

Emanuelson (34) speelde vorig seizoen dertien Eredivisie-wedstrijden voor FC Utrecht, de club waar hij in 2017 neerstreek na een lange periode in het buitenland.

Bekijk de uitzending van zondagochtend terug:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.